Een goed begin is het halve werk…

Juist. Want zoals dat hoort hebben wij ruim van te voren een planning gemaakt met wat er allemaal geregeld moet worden, met een goede spreiding over de tijd van alle activiteiten. En zoals dat gaat zijn wij nu die planning in een paar weken erdoor aan het jassen.

Lange tijd hadden wij nog alle tijd. Het was pas volgend jaar. Die fietsreparatiecursus, dat regelen we volgend weekend wel.

Toen hadden we nog meerdere maanden. Ja, die opslag moeten we nu toch echt een keer gaan regelen.

Nog 2 maanden. Nou, het komt nu wel dichtbij hè, spannend hoor.

En dan ga je opeens in weken tellen, en wham! Daar is die ‘sense-of-urgency’. Je wilt eigenlijk iedereen nog een keer spreken, dus loopt je agenda vol met bezoekjes en eetafspraken. En je moet ook nog echt die extra fietsspullen kopen. En die vaccinaties halen. En boeken kiezen. En je iPod updaten. En je afscheidsfeestje regelen. En een campinggids vinden. En je belangrijke papieren scannen. En, oh ja! Verhuizen.

Gelukkig is er nu nog maar heel weinig tijd om in paniek te zijn.

This entry was posted in Voorbereiding. Bookmark the permalink.

2 Responses to Een goed begin is het halve werk…

  1. Mariska Klein Velderman says:

    Ik zag je post op TNO Yammer… Laat ik zelf gek op reizen zijn. Lijkt me leuk om jullie reisverhalen een beetje te volgen. Hele mooie reis gewenst!!

  2. Leon RvR says:

    Het gaat beginnen!! Maak er een geweldige tijd van!
    Jullie zijn in elk geval goed voorbereid (zelfs een fietsreparatiecursus, wow, ik maar denken dat je alleen banden hoeft te plakken) en ruim op tijd (volgens mijn maatstaven dan) En schiet een paar mooie plaatjes, kunnen we optimaal meegenieten..
    Leon.

Comments are closed.