Kort & bondig

We zijn er bijna met de digitale inhaalslag, na een achterstand van zo’n 3 weken. Verwarring alom natuurlijk, want zijn we nou net in Ifrane geweest, of in Israel, of in de woestijn? Nou, het zit dus zo.

We zitten nu in Tanger. Ter afscheid van Marokko (en gewoon omdat we luxepaardjes zijn) hebben we een sjiek hotel langs de kust met uitzicht op Spanje gekozen. En heeft Kwin op de valreep nog een voedselvergiftiging weten te scoren, met spectaculaire resultaten. Zometeen gaan we onze laatste avondmaal in dit land eten. Morgen fietsen we naar Ceuta.

Jullie missen nog een slordige 500 km en een ruime week aan uitvoerige verslaglegging en scherpzinnige observaties. In die tijd maken we kennis met de trein in Marokko, verkennen we de kust tussen Casablanca en Tanger en passeren we de magische grens van 4000 per stalen ros afgelegde kilometers sinds 1 juli 2012.

Over en uit.

This entry was posted in Fietsen, Marokko. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kort & bondig

 1. Magda says:

  hi, Merel en Kwin,
  Jammer!
  Complimenten voor je schrijven, ik lees het aldoor met veel plezier. En de geweldige foto’s! Je wilt er meteen ook heen, maar dan zonder de “mannetjes”. Sterkte met de laatste dagen 😉 en tot gauw!
  Magda

 2. Carla van Dillen says:

  Hoi Kwin en Merel,

  Echt genieten al die leuke verhalen en mooie foto’s van jullie reisavonturen. Ik heb de afgelopen weken alles weer bijgelezen. Stiekem best jaloers, het ziet er geweldig uit allemaal.

  Hier, in het ondertussen afkoelende en mistige Nederland, is voor mij ook het een en ander veranderd. Vond toch dat ik dat op de een of andere manier moest mededelen, maar da’s best lastig als jullie zover weg zitten, dus dan maar via een berichtje hier.

  Als jij, over nog heel veel maanden, terugkomt bij ProRail, Kwin, dan ben ik er niet meer. Ik ben per 1 december as. uit dienst en geniet nu van mijn opgebouwde vakantiedagen. En daarna … Nobody knows! Ik heb dus nog niks nieuws, maar ben blij met mijn besluit en ga nu eerst goed nadenken wat ik hierna zou willen gaan doen. Een soort mini sabbatical, zeg maar. En dat zonder fietsen

  • Carla van Dillen says:

   (Volgens mij mistte mijn vorige reactie het laatste stukje van mijn tekst, dus hier de rest:)

   Geen idee of, hoe en wanneer wij elkaar nog zullen tegenkomen in de toekomst, maar alles is mogelijk. Ik blijf iig met veel plezier jullie reisavonturen volgen.

   Groetjes,
   Carla

Comments are closed.