Wie wat bewaart…

… die heeft bijna vier jaar na terugkomst van een jaar reizen nog aantekeningen slingeren van de laatste 2,5 maand van die reis. Theoretisch had dat natuurlijk eerder uitgewerkt kunnen worden in een blog. Maar ja he. Dan kom je terug en ben je op zoek naar een huis en een baan. Dan vind je die en ben je daar weer druk mee. Raak je zwanger en houdt dat je weer van de straat. Moet je een nieuwbouwhuis inrichten, nog twee keer verhuizen…

U kent het wel. Het leven. Nu kan ik ieder moment bevallen van ons tweede kind. En dat leek mij een volstrekt logisch moment om dit losse eindje eens weg te werken. Uiteraard moest meteen de hele website op de schop omdat het gebruikte thema niet meer ondersteund wordt. Vandaar het nieuwe uiterlijk.

De komende dagen kan je dus een aantal nieuwe posts verwachten over onze tijd in Amerika en Canada van april tot juni 2013. Dit is meer voor ons eigen archief. We zijn niet beledigd als je het niet leest of niet reageert.

This entry was posted in Panamericana. Bookmark the permalink.