Het Plan

Wij zijn een jaar op reis. Dat leek ons leuk.

Het Plan is als volgt:

Wij stappen in Amsterdam op de fiets (vrijwillig). Dan fietsen we naar Zandvoort, en blijven de kust volgen t/m Santiago de Compostella. Dan gaan we langs de Portugese grens naar het zuiden van Spanje, alwaar we op de boot naar Marokko stappen. Daar rijden we nog een rondje langs de koningssteden, en dan nemen we de boot terug naar Spanje. Dan is het wel weer mooi geweest met dat fietsen, en stappen we op de trein terug.

In Nederland pakken we onze tassen opnieuw in om half december naar Ushuaia, ArgentiniĆ« te vliegen. Daar vinden we natuurlijk direct de perfect kleine camperbus die ons zonder problemen gaat herbergen en naar Alaska brengt. Wanneer we bovenaan deze Panamerican Highway zijn stappen we weer op het vliegtuig, steken thuis een sigaar op en zeggen tevreden ‘I love it when a plan comes together’.

We zijn erg benieuwd hoeveel ’80’s montage scenes’ hiervoor nodig zullen zijn, en zullen jullie hiervan op de hoogte houden op deze website. Het voornemen is om regelmatig (maar niet te vaak) te posten, met veel plaatjes en weinig tekst. Dat is zo leuk voor later, en heeft nu het voordeel het thuisfront op de hoogte (en jaloers) te houden.